Platte daken

100% waterdichte garantie

Bij Matrix Dakwerken Sint Niklaas kunt u terecht voor het plaatsen van nieuwe platte daken of het herstellen van uw bestaande platte dak. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw dak volledig waterdicht is en dat het regenwater op een efficiƫnte manier wordt afgevoerd, rekening houdend met de stroomrichting van het platte dak.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM en roofing, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Samen met u bekijken we welk materiaal het meest geschikt is voor uw specifieke situatie en bespreken we ook de isolatie van het dak.

Het plaatsen van platte daken vereist technische vaardigheid en kennis. Daarom werken wij enkel met ervaren en geschoolde vakmensen om ervoor te zorgen dat uw dak op de juiste manier wordt geplaatst en afgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat. Wij staan voor u klaar!

 

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?